Vibrator er for din egen skyld

Hæv dit onaniliv

Tag din onanioplevelse til næste niveau

Det sker jo ofte, at du som mand, eller person med en penis, er alene og bliver liderlig. Som regel vil de fleste mænd, måske i selvskab af en pornovideo, tage pikken i hånden, og onanere. Det kan være ganske lækkert og forløsende. Men at onanere alene, kan faktisk være meget mere frækt og godt.

Hvorfor ikke gøre livet og orgasmerne endnu bedre? Den mulighed får du, med en fleshlight. Fleshlight er et stykke sexlegetøj, der simulerer oplevelsen, af at stikke pikken ind i en af kvindens huller, eller ind i en mands.

Den fantasi, der kører i dit hoved, eller de billeder eller videoklip, du ser, kan pludselig komme meget mere til live. Hvor fantastisk lyder det ikke?

De forskellige fleshlights

En fleshlight er altså en stykke sexlegetøj, som man kan stikke pikken ind i. Dens navn spiller på det engelske ord for lommelygte, flashlight, fordi de to har lidt samme form og størrelse.

Fleshlights er lavet, til at være det bedste alternativ, til bare at onanere med hænderne. Nogle fleshlights er gennemsigtige eller farvede, men mange er lavet, så de ligner fisser eller røvhuller. De er designede, til at efterligne oplevelsen af at knalde, så meget som muligt.

Man kan tilmed få dem, med forskellige udformede kønslæber, for at efterligne forskellige kvinder. For at få den mest realistiske oplevelse, kan man før brug løbe varmt vand igennem den, og bruge vandbaseret glidecreme. Så skulle det føles som rigtig fisse.

Fleshlights, der er lavet til at simulere analsex, er lidt anderledes, og lidt strammere, for også at gøre den oplevelse realistisk. De forskellige modeller varierer i, hvor stramme de er, hvor store de er, og hvordan de er udformede på indersiden. Forskellige former på indersiden giver forskellige stimulering, så de vil føles forskellige på pikken, når du onanerer.

Du har muligheden, for at holde produktet i hånden, når du onanerer, eller du kan sætte den fast. Hvis du sætter den fast på væggen, eller under dig, vil det føles endnu mere, som om du knalder nogen.

Bedre onani kan give bedre sex

Naturligvis kan du blot bruge din fleshlight til at få en lækker oplevelse, og en nem orgasme og udløsning. Men du kan også bruge den, til at træne.

Du kan træne dig selv til, at holde din erektion længere. Du kan lære, ikke at komme, men i stedet  have fuld kontrol over, hvornår du får udløsning, og hvornår du ikke gør. Du kan lære at mestre din seksuelle energi, og blive en bedre elsker.

Disse ting, kan være bedre at træne uden en kvinde, da du så kan fokusere, på det, du øver dig på. Når du er sammen med en kvinde, eller en mand, vil fokus formentlig blive rettet mod, at tilfredsstille og give ham eller hende nydelse.

En fleshlight er ideelt til dette formål, idet det næsten er, som at have pikken i en pisse eller et røvhul. Når du lærer, at mestre denne kunst, vil du kunne give din sexpartner bedre og længere elskov.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vibrator er for din egen skyld