Tilfredsstillelse i hverdagen!

Sexgynger gør livet sjovt

Gør dit sexliv frækkere med en sexgynge

Sexgynger er et rigtig frækt stykke sexlegetøj. Den er større, og den tager mere plads og dedikation, at sætte op og placere sig i. Men har du først anskaffet dig og afprøvet sexgynger, vil du med sikkerhed elske det.

Ved du ikke helt, hvad en sexgynge er? En sexgynge er en gynge kun for voksne. Sexgynger kan give støtte til ben, fødder, hænder, ryg og numse, men giver stadig adgang, til at knalde. Forskellige modeller giver forskellig støtte og placerer modtageren i forskellige positioner. Almindeligvis hænger sexgynger ned fra loftet, og det er kvinden eller modtageren, der sidder i den.

Derfor skal du eje en sexgynge

Sexgynger giver dig mulighed for, at knalde din partner stående, uden at skulle løfte ham eller hende op. Som modtager, giver det dig mulighed for at blive knaldet i en mere opret position, med meget mere komfort.

Det er for det fleste kvinder en rigtig god stilling, at sidde halvvejs op. Men det kan være lidt sværere at gøre denne stilling nemt tilgængelig for manden. Men med en sexgynge, kan I knalde ubesværet i den position, og mange andre.

Det er også ekstremt frækt, at se sin sexpartner hænge fra loftet. Du kan bare cirkulerer omkring ham eller hende, og betragte.

Som modtager, er stillingen sårbar, og man er helt blottet og fremme. Det skaber rum for dybere tillid, og en mere fuldkommen hengivelse. Sexgynger kan da tilmed kombineres med bind for øjnene, for at forstærke denne effekt endnu mere.

Du skal eje en sexgynge, fordi det er frækt. Det er også sjovt, spændende, udfordrende og udforskende. At finde sexgyngen frem, inviterer til at være mere dedikerede, i jeres leg og sex. Sexgynger gør det muligt, at have sex i stillinger, som man ellers ikke kan få adgang til. Hvis jeres sexliv er begyndt at blive lidt kedeligt og ensformigt, kan en sexgynge komme og redde jer.

Forskellige sexgynger og stillinger

Som med alt andet sexlegetøj, kommer sexgyngen også, i mange varianter. De skiller sig ud fra hinanden ved, først og fremmest, hvordan de er udformede. Mange har løkker til fødderne, og noget hænderne kan holde fast i. De fleste har også støtte, til enten lår, læn, ryg, eller det hele.

Så er der tilmed dem, som kommer med et helt stativ. Et stativ har fordele, ift. en dør, idet den giver meget mere plads, og dermed mange flere muligheder. Der er også den mulighed, at købe sexgynger, der slet ikke skal hænges op. I stedet spændes den fast på manden eller giveren, og så hænger kvinden eller modtagen på ham.

Når I står og skal købe en sexgynge, eller du står og skal købe én, for at overraske dit partner, er der et par ting at tjekke efter. De forskellige sexgynger er lavet af forskellige materialer og har forskellige bæreevner. Nogle kommer tilmed med en garanti, og andre med ekstra tilbehør.

Find frem til en sexgynge, der passer til dit hjem og til dine fantasier, og eksperimenter frit alle de måder, hvorpå den kan bruges.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilfredsstillelse i hverdagen!