Sexgynger gør livet sjovt

Vibrator er for din egen skyld

Invester i en vibrator – for din egen skyld

Nogle kilder siger, at Kleopatra forlystede sig med en beholder fyldt med bier, for at få stimulerende vibrationer. I slutningen af 1800-tallet var vibrationer et medicinsk redskab til at afhjælpe kvinder med sygdommen hysteri, der ofte blot var resultatet af seksuelt frustrerede kvinder.

I dag er vibrationerne stadig rettet mod kvinden, men hun har fået kontrollen over den tilbage. Med tiden er vibratoren blevet allemandseje, og de fleste kvinder gemmer én eller flere i sengebordets skuffer.

Mange muligheder med vibratorer

En vibrator kan fås i utallige udformninger, farver og kvaliteter, men grundlæggende er det en vibrerende ting oftest lavet i plastik eller silikone. Nogle fås udformet som dildoer, små bullets eller mere ergonomisk lavet til en kvindes underliv.

Det afhænger derfor også lidt af formålet, hvis man skal vælge en ny vibrator. Hvis man skal lege solo, kan man med fordel vælge legetøj efter, om man udelukkende vil have klitoris stimuleret, eller om man også gerne vil kunne nyde vibrationerne indvendigt med en dildo, der vibrerer.

Nogle udgaver kan endda stimulere begge steder på én og samme tid. Det afhænger af, hvordan du bedst bliver stimuleret, hvis der skal vælges legetøj til sololeg. Er man helt nybegynder, kan man starte med en mindre og mere uskyldig udgave, så man vænner sig til fornemmelsen.

Sikrer orgasmen hos kvinden

En vibrator kan være en stor hjælp for de fleste kvinders orgasme, så man bør bestemt ikke holde sig tilbage fra at investere i den første – eller nummer halvtreds. Mange kvinder har behov for ekstra stimulering, hvis de skal nå til orgasmen sammen med en partner.

Ofte er selve penetrationen under sex ikke nok, og mange kvinder kræver også mere stimulering, end en partner måske kan give, før hun opnår orgasme. Her kan et stykke sexlegetøj gøre underværker. Ved at tilføje vibratoren under forspil eller sex, kan en kvinde få mere nydelse, fordi hun kan stimuleres direkte på klitoris eller andre lystpunkter.

Samtidigt kan partneren også nyde godt af de summende vibrationer, der med garanti kan føles gennem kroppen på partneren.

Giv kontrollen videre eller leg solo

Når man først er blevet fortrolig med en vibrator, kan man have lyst til at udvide repertoiret. Når man ved, om man foretrækker udvendig eller indvendig stimulering, kan man investere i et af de stykker luksuslegetøj, der er dukket op på markedet gennem de seneste år.

Disse er oftest udformet specifikt til særlige stimuleringer med øje for den ergonomiske udformning. Udover et lækkert design med veludførte detaljer, kan man også få adgang til den nyeste teknologi indenfor sexlegetøj.

Med en fjernbetjening eller med en app kan man styre vibrationernes rytme og styrke, om man leger solo eller sammen med en partner. Der findes nemlig vibratorer, hvor du kan give kontrollen til din partner, hvilket kan give masser af fræk leg.

Kast dig blot ud i det

Man skal derfor ikke holde sig tilbage, hvis man har spottet nogle af de mange muligheder med en vibrator. De fleste vil kunne finde masser af nydelse i den dybe summen, og mange kvinder vil opdage, hvor stor en forskel et stykke sexlegetøj vil gøre for deres orgasme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexgynger gør livet sjovt