Hæv dit onaniliv

Informationer of penisringe

Penisringe – alt du skal vide

Får du røde kinder, når du falder over artikler med overskrifter i denne kategori, så er du langt fra den eneste. For selv om vi lever i et frigjort land med et rimelig åbent forhold til sex, så er der stadig en vis form for tabu omkring sex og onani.

Læser du med her, så kan du ved at læse med videre blive klogere på, hvordan du som mand kan tage skridtet og blive klogere på din seksualitet og måske få endnu mere ud af dit sexliv alene eller med din partner.

Præcis penisringen er et lille og godt sted at starte, så, hvis du er interesseret i at snuse til markedet, men ikke er klar til at bevæge dig ud i de helt store indkøb, så er de små, men effektfulde ringe et godt udgangspunkt.

Hvad er en penisring?

Helt kort så er en penisring en lille ring ofte i silikone, som sættes på roden af penis for at opnå en rejsning, som er midlertidigt større og samtidig giver en højere følsomhed.

Du kan finde ringene i forskellige størrelser, men samtidig og så vælge en model, som er justerbar. Er du helt nybegynder, så bør du passe på med at købe en for lille størrelse, da det kan føles yderst ubehageligt. Jo mere du bruger ringen, des mindre en model vil du også kunne vælge, for din penis vænner sig til følelsen og at være strammet ind.

Hvordan virker en penisring?

Når du ruller den lille silikonering ned over penis og sætter den ved roden vil ringen sørge for at blodet ikke kan løbe fra penis med samme hastighed som ellers. Det betyder, at du får en større rejsning, men også at du vil være i stand til at holde rejsningen i længere tid.

Fordi der er mere blod i din penis, vil de fleste også opleve en øget følsomhed i både hovedet og skaftet, der hjælper dig med at få endnu mere ud af samleje, blowjob eller håndjob.

Penisring med vibrator

Hvis du gerne vil gøre oplevelsen bedre for både dig selv og din partner, så har du muligheden for at vælge en penisring med ’ekstra udstyr’. Det betyder, at der kan være monteret en vibrator eller ’tunge’ på ringen, der er med til at stimulere din partners klitoris under samleje og på den måde ikke bare højne din nydelse, men også føre din partners nydelse til helt nye højder.

Penisringe er små, men effektive og har du lyst til at forsøge dig i kategorien sexlegetøj, så er det et rigtig godt sted at starte. På samme måde som en lille vibrator er et godt sted at starte for kvinderne. Der findes mange forskellige modeller og flere grader af udstyr, men er du nybegynder, er en helt simpel ring i silikone eller et sæt med forskellige størrelser et rigtig godt sted at starte.

Kig dig om på nettet og lad dig inspirere til et sjovere sexliv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæv dit onaniliv