Tilfredsstillelse i hverdagen!

Tilfredsstillelse i hverdagen!

Køb en dildo for at få ekstra tilfredsstillelse

Dildoen er nok den mest almindelige, og mest købte, kendte og bruge stykke sexlegetøj, der findes. De fleste kvinder, i mange dele af verden, har prøvet og ejer en dildo. Flere og flere mænd køber og eksperimenterer også med dildoer, og det er ikke kun de homo- eller biseksuelle mænd.

Det er bare det, kvinder længtes mest efter, når de er liderlige. Fissen bliver våd, når den venter på at blive penetreret.

Hele folket elsker dildoer. Vi elsker at få vores huller fyldt ud, vi elsker at lege med vores kroppe. Vi elsker sexlegetøj og erotik, og dildoen er vores første og bedste ven.

Leg sammen eller nyd alene

Dildoen er jo helt perfekt, når du er liderlig og har lyst til at blive fyldt ud. Måske du ønsker noget der vibrerer, eller noget, som du kan føre ind og ud, af din fisse eller dit røvhul.

Der vil for de fleste være dage, hvor der ikke lige er en sexpartner, eller man bare er alene hjemme, når lysten kommer. Når det kilder bliver varmt i dit skød, og når pikken er hård eller fissen bliver våd. Så er det fantastisk, at kunne gribe fat i dildoen, og give sig hen, til lækker solosex.

Dildoen er også fremragende at tage frem, når du har sex med din partner eller din elsker. Det kan gøre elskoven fræk og hed. Som kvinde giver en dildo dig mulighed for, at penetrere manden, du er sammen med. Det er en spændende ombytning af roller.

Som mand kan du med en dildo fylde alle din kvindes huller ud på én gang. Du kan stikke en dildo op i røven på hende, eller ind i fissen, og putte din pik i munden på hende.

Dildoen er også genialt, hvis du som mand kom tidligt, men din kvinde vil have mere. Her kan du give hende det hun trænger til, selvom du med din egen pik ikke kan mere lige nu.

Der er så mange forskellige dildoer

Der er et hav af forskellige dildoer. At vælge mellem dem er næsten helt overvældende. Men det er også bare fedt, at man kan få dem lige, som man kunne tænke sig Man bliver spændt og overrasket, over alle de farver, former og funktioner, de kan have.

De kan fås i forskellige materialer, som silikone og glas. Nogle materialer er mere lækre at få ind i sig end andre. De rangerer i størrelser fra helt små til gigantiske. Derimellem kan de være udsmykket og udformet på utallige måder.

For kvinder, kan det være særligt dejligt, at benytte dem, som går op og masserer g-punktet. Det er også rigtig frækt at lege med dem, som har en sugekop, så man kan sætte dem fast på væggen eller gulvet.

Mange tænder også på, at dildoen er realistisk, og altså ligner en rigtig pik, med blodårer og i hudfarve. Mange elsker også dildoer med vibratorer, da de nemt giver orgasmer.

Ja, der er ufattelig mange forskellige dildoer. Find frem til dem, du bedst kan lide og nyd dem.

1

  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilfredsstillelse i hverdagen!